• 0723.925.640

Alege aerul pe care îl respiri, alege aerul pur!

Dintotdeauna alegem cu atenție ceea ce bem şi ce mâncăm după gusturile noastre şi exigențele de sănătate şi bunăstare. Se spune că suntem ceea ce mâncăm şi este adevărat; încercăm să mâncăm sănătos în special pentru a ne proteja sănătatea şi apoi pentru a satisface propriile gusturi. Adesea cele două coincid: când mâncăm un fruct bun şi sănătos ne satisfacem gustul şi în acelaşi timp consolidăm sănătatea şi corpul.

Poate fi aerul pe care îl respirăm o alegere?

Fără să realizăm trăim din ce în ce mai des în ambiente închise şi insalubre. La serviciu, în casă, în sala de forţă sau în locurile pe care le frecventam zi de zi, ferestrele sunt închise fără că noi să ne dăm seama că de fapt poluarea nu este doar afară, nu este doar în oraş, este peste tot!

Alege să respiri aer curat! Nu este vorba de un miracol sau de o fantezie: de douăzeci de ani aerul se poate “spălă” şi purifica pentru a respira sănătos şi a trăi mai bine. Un simplu gest asociat cu tehnologia certificată de Gioel permite deja multor utilizatori să purifice constant aerul din casă sau din birou şi să trăiască în ambiente sănătoase şi curate 100 %.

Tehnologia verde Gioel foloseşte exclusiv apă de la robinet cu care “SPALĂ” aerul eliminând praful şi alergenii.

Purifică aerul, purifică respiraţia, purifică-ţi corpul.

Contactati-ne pentru mai multe informatii.

Este importanta sanatatea copilului dumneavoastra? Evitati produsele chimice de curatenie si aerul poluat din casa!

Din prima zi de cand se naste copilul vrem sa-i oferim tot ceea ce este mai bun incat sa creasca sanatos si frumos. Dar in fiecare zi ne gandim: oare aerul pe care il respira este suficient de curat pentru a se dezvolta normal, oare biberoanele si suzetele copilului nostru sunt cu adevarat igienizate? Si plusurile cu care copiii nostri dorm si jucariile pe care le baga in gura sunt cu adevarat curate?

Dar daca, pe langa ingrijorarile cotidiene de mai sus, copilul dumneavoastra mai este si alergic sau astmatic? Care este cea mai buna decizie in acest caz?

Exista o stransa legatura intre sistemul imunitar, astm si alergii. Odata ce sistemul imunitar scade, se pot declansa diferite forme de alergii sau chiar astm.

De aceea, Gioel va vine in intampinare cu un sistem de ultima generatie, ce imbunatateste calitatea vietii, atat pentru prevenirea, cat si pentru ameliorarea sau controlul alergiilor si astmului.

Cu sistemul inovator Gioel putem purifica aerul, curata si igieniza toate obiectele cu care copilul intra in contact. Fara a face mediu septic, cu ajutorul purificatorului de aer, aspiratorului performant si aburului de 160 grade, toate integrate intr-un singur sistem profesional, ne putem ingriji in mod corect de sanatatea copiilor nostri si implicit a noastra.

Purificatorul de aer are o capacitate de filtrare a aerului de 110 mc de aer/ora, datorita separatorului molecular, care se invarte cu 22.000 rotatii/minut.

APA ESTE SOLUTIA! Tehnologia verde Gioel foloseste exclusiv apa de la robinet cu care “SPALA” aerul, luand ca exemplu natura. Astfel, reuseste sa elimine praful, alergenii, bacteriile si virusii din aerul incaperii, dandu-ne posibilitatea sa respiram un aer perfect curat.

Nu este vorba de un miracol sau de o fantezie: de douazeci de ani aerul se poate “spala” si purifica pentru a respira sanatos si a trai mai bine.

Medicii si pediatrii au adoptat sistemul Gioel si il recomanda pacientilor, dar mai ales celor care sufera de afectiuni alergice sau astmatice, acesta fiind certificat de Institutul de Sanatate din Italia si Universitatea de Studii din Modena si Reggio Emilia.

Gioel te scapa de acarieni!

Stiati ca exista peste 50.000 de specii de acarieni? Si ca salteaua pe care dormim contine intre 10.000 si 100.000 de acarieni? In timpul somnului noi respiram circa 400 l aer/h. Odata cu aerul noi respiram praf, acarieni, resturi de piele, dar si excrementele acarienilor. Avand in vedere ca ne petrecem o treime din viata dormind, ar trebui sa ne punem un semn de intrebare referitor la alergiile pe care le facem sau le putem face. Unul dintre cei mai intalniti este acarianul de praf. Astfel, multe persoane dezvolta o alergie la praful din casa, care este de fapt datorata reziduurilor provenite de la acarieni. Aceasta se manifesta de obicei prin dureri de gat, ochi rosii care provoaca mancarimi ori prin stranuturi fara niciun motiv aparte.

Aspirand salteaua cu Gioel, putem scapa de "micii nostri prieteni", oferindu-ne un somn mai linistit.

Un alt motiv de ingrijorare pentru noi sunt produsele chimice pe care le folosim aproape zilnic in curatenia cotidiana. Utilizand generatorul de abur, care dezvolta o presiune de 5,5 bari si un abur semiuscat de 160 de grade C, putem curata in profunzime si igieniza orice suprafata (gresie, parchet, faianta, geamuri, aragaz, hota, mobilier, saltele, canapele, perdele, grupuri sanitare, inclusiv jucariile copiilor).

Gioel functioneaza doar cu apa de la robinet, nu are filtre, saci sau alte consumabile.

Alege aerul pe care il respiri, alege aerul pur!

Pentru mai multe informatii puteti intra in legatura cu un specialist Gioel, sau ne puteti urmari pe Facebook Gioel Romania.

CASA-CU-FORMALDEHIDA

Poluarea din casă: adesea mai mare decât cea de afară.

Poluarea aerului din casă, din interior, poate să fie mai mare sau mai nocivă decât cea din afară.

Diferite studii ştiinţifice au demonstrat că substanţele, mai mult sau mai puţin volatile, prezente pe pereţii din casă sunt o sursă de poluare foarte periculoasă pentru sănătatea locuitorilor casei şi chiar pentru vizitatori. Vorbim despre clei, dizolvanţi, formaldehide, particule de praf, fum, acizi... dar şi despre electromagnetism de la aparate electrocasnice, computere şi unde radio de la WI-FI, telefonie mobilă, etc., care sunt prezente în case, birouri şi alte locuri închise.

Cercetarea a fost condusă de Grupul de Studiu Naţional “Poluarea din interior” de la ISS, care a făcut un bilanț al situației în timpul cercetării care a avut loc pe 28 mai 2013, cu titlul “Calitatea aerului din interior: situaţia actuală naţională şi comunitară”. Datele prezentate sunt rezultatul mai multor ani de cercetare a Grupului de Studiu, care a lucrat întotdeauna la îmbunătăţirea cunoştinţelor ştiinţifice pentru dezvoltarea strategiei de control asupra ambientelor în care trăim.

În ultimul deceniu, explică în comunicat ISS, tema calităţii aerului din interior a avut întotdeauna mai multă rezonanţă, atât pentru aspectele de natură economică, cât şi pentru cele de natură igienico-sanitare. Printre cele mai expuse la poluare sunt, printre altele, şcoli, birouri publice și private, locuințe, mijloace de transport public și privat, restaurante, cinematografe, teatre, bănci, biblioteci, piscine.

Un mod pentru a reduce substanţele poluante prezente în aerul din case şi birouri este acela de a limita folosirea detergenţilor chimici şi de a ne îndrepta către ceva mai natural, de a evita folosirea deodorantelor de cameră chimice, de a reduce sau evita folosirea cleiurior şi vopselelor chimice (mai ales cele cu dizolvanţi), de a limita folosirea aparatelor electrice şi electronice, de a nu fuma...

Un mare ajutor pentru a rezolva această problemă vine de la Gioel cu sistemul lui, care ne permite să “spălăm aerul” şi să eliminăm folosirea detergenţilor şi produselor chimice pentru a ne curăţa casele. Pentru mai multe informaţii CONTACTAŢI-NE!

Cum să poluăm mai puţin pentru a susţine Mediul Înconjurător!

În fiecare zi acţiunile noastre generează consecinţe pe termen lung pentru mediul înconjurător şi pentru locuitorii săi: eco-friendly bunzilnic fiecare dintre noi foloseşte o ceşcuţă de cafea de detergenţi şi poluanţi chimici de natură variată care apoi ajung iremediabil să polueze mediul în care trăim.

Per ansamblu, în cursul unui an calendaristic, consumăm şi descărcam de la 8 la 10 litri de produse chimice.

Nu toată lumea ştie că aceşti poluanţi şi efectele lor nocive pot fi evitate în mediu datorită utilizării forţei generatorului de abur.

De mulţi ani Gioel se străduieşte să dezvolte și să difuzeze tehnologia verde care permit copiilor noştri să moştenească o lume mai curată şi mai sănătoasă, aşa cum a trăit generaţia noastră.

Fiecare dintre noi poate face o mulţime de mici gesturi zi de zi, pentru a contribui la acest fapt atâta timp cât suntem dispuşi să facem un mic efort pentru a îmbunătăţi sau a schimba obiceiurile noastre.

Proiectul nostru de a economisi în următorii 5 ani:

  • 1.000.000 de kilograme de ambalaje din plastic egale cu 5 avioane Boeing 747

  • 25o.000 litri de produse chimice şi detergenţi

  • 2.500.000 kg de CO2 eliminate în mediul înconjurător egale cu cele ale unui autovehicul care face de 300 de ori înconjurul lumii.

    În timp ce...

  • 8.400 de persoane cu alergii îşi vor îmbunătăţii starea de sănătate şi calitatea vieţii lor.

  • 30.000 de familii vor întâlni un nou stil de viaţă “GREEN

Vino alături de noi, intră şi fă parte din cele peste 30.000 familii care în următorii 5 ani vor economisi peste 250.000 LITRI de substanţe chimice poluante pentru a trăi într-o lume mai curată şi mai sănătoasă.

 

sincerita

Cat pot influenta noxele umorul si starea de spirit?

Aparent – si asta nu ne surprinde – fericirea noastra depinde si de emisiile poluante pe care le respiram. Pentru a confirma, s-a facut o cercetare riguroasa de catre o echipa de economisti canadieni de la Trent University din Ontario.

In general, la starea de tristete poate contribui si poluarea atmosferica, care face mai nefericiti locuitorii dintr-un oras. Oamenii de stiinta au descoperit si contrariul: mai putin fum inseamna mai multa fericire. Totul din cauza nivelului de poluare din aer. Economistii au examinat paisprezece tari europene, pentru a identifica o posibila corelatie intre nivelele de poluare atmosferica si fericirea cetatenilor din: Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Luxemburg, Portugalia, Romania, Rusia, Spania si Anglia.

Dupa ce au luat in considerare datele privind nivelurile de poluare inregistrate in aceste state și emisiile de dioxid de carbon pe cap de locuitor, au pus aceste elemente in raport cu gradul de fericire al cetatenilor, așa cum este determinat din anchetele statistice. Byron Lew și Mak Arvin au explicat ca cercetarea lor nu este doar despre gradul de satisfactie al vietii și poluarea aerului, ci scopul principal a fost de a identifica relatiile de cauzalitate intre acesti doi factori.

“Aerul mai curat va ridica nivelul de fericire al cetatenilor din Europa și banuim ca se poate face acest lucru in toate celelalte tari ale lumii”, au afirmat cercetatorii, adaugand ca masurile urgente ar trebui sa fie luate de catre politicieni cu putere de decizie pentru a imbunatati nivelul de satisfactie de viata al cetatenilor, cum ar fi sanatatea și educatia.

Studiul a fost publicat in Jurnalul International de economie verde.

Pentru a fi mai fericiti, cel putin in casa, vom curata aerul in fiecare zi cu Gioel! Solicita informatii.

sincerita

Igienizează cu Gioel chiar şi pentru prietenii noştri cu patru picioare

Simona iubeşte mult animalele, are o pisică şi un căţel şi trebuie să igienizeze zilnic covoarele şi pardoseala, pe lângă rezolvarea problemei părului.

Folosind mătura, părul zboară în aer şi se aşează înapoi pe jos; am putea folosi cârpe umede de care se lipeşte părul, dar sunt costisitoare şi nu sunt eficiente; dacă folosim un aspirator cu sac, trebuie accesorii şi filtre speciale şi oricum se elimină în cameră o mare cantitate de praf, dăunător pentru sănătatea noastră.

Cu G421, Simona s-a hotărât să rezolve în mod strălucitor şi ecologic această problemă.

Cum ne povesteşte chiar ea, cu sistemul Gioel poate aspira, spăla şi usca pardoseala în acelaşi timp; aspirând covoarele şi imediat trecând cu aburul cu ajutorul aceluiaşi sistem de curăţenie, nu trebuia să aştepte uscarea covorului, putând merge imediat peste acesta.

Cu aburul, poate să cureţe şi băile, iar în felul acesta e ca şi cum ar face mereu curăţenie în profunzime.

Ceea ce este cel mai important este că Simona face toată curăţenia folosind doar apă de la robinet.

“Ce să spun de Gioel... GENIAL... având în casă un câine şi o pisică cu Gioel pot să aspir şi să igienizez covoarele şi pardoseala, să curăţ impecabil băile şi gresia. În plus am avantajul de a avea mereu aer curat în casă... ce aş putea să spun... prietenul meu Gioel este fantastic!“

Fă şi tu ca Simona, cere informaţii

Este primăvară… şi pentru cei ce suferă de alergii…

Primăvara este cea mai crudă dintre anotimpuri. Pare un paradox, dar anotimpul cel mai înfloritor este şi cel mai problematic pentru toţi cei care suferă de alergii respiratorii şi de aceea pentru câteva luni aceştia sunt constrânşi să se baricadeze în case având lângă ei un stoc de şerveţele de nas şi antihistaminice.

Dar nici în casă problema nu se schimbă şi motivul este simplu: aerul din casă este mai poluat decât cel de afară. Polen, particule de praf şi substanţe volatile de diferite tipuri ne afectează căile respiratorii cauzând o reacţie anormală a sistemului imunitar, iar rezultatul este o indispoziţie constantă ce subminează corpul şi în consecinţă şi mintea.

Tone de medicamente, metri cubi de şerveţele, nas înroşit, portofelul tot mai gol şi moralul la pământ: nu se mai poate!

Şi totuşi soluţie există: nu este invazivă, nu are efecte colaterale nocive, aduce beneficii întregii familii şi ne face să trăim într-adevăr mai bine.

“A SPĂLA” AERUL SE POATE

Imaginaţi-vă că aspiraţi tot aerul din casă, îl spălaţi sub o cascadă de apă rece şi apoi îl repuneţi în casa voastră pentru a-l respira liber când doriţi, departe de toate particulele care provoacă alergiile.

Nu povestim fabule, vă spunem ceea ce face tehnologia Gioel pentru purificarea aerului.

Pentru primavara 2015 alegeţi să respiraţi bine, aruncaţi şerveţelele şi contactaţi un consultant Gioel fără nici un angajament!